Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643303

Copa 730643303 Información oficial sobre el partido 730643303 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 3 - 1 Orugritas FC Alineación oficial del equipo 'Orugritas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 2 - 1 Orugritas FC Alineación oficial del equipo 'Orugritas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orgaceño, C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ollie Schuilenburg de Orgaceño, aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Orgaceño, va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 73 Ollie Schuilenburg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Orgaceño, a 3 - 1. Justin Agurrola va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Orgaceño,, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Robert Stigbrant va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Iván Idiáquez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dave Whittaker va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ardeshir Eskandar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeremey Minet de Orgaceño, va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Orugritas FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Cástor Maltés que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Orugritas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Corsino Abela va desviar el xut final de Marcello Silini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Arkadii Peliuk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Marcello Silini va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.