Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643138

Copa 730643138 Información oficial sobre el partido 730643138 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 2 - 3 Pixa VI Alineación oficial del equipo 'Pixa VI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 5 - 4 Pixa VI Alineación oficial del equipo 'Pixa VI' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,4 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Roberto Cendoya s'emportà una gran ovació del públic local al minut 10, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Fidel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tirititrantrantran se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Tirititrantrantran va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Fidel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michael Webster.
  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Javier Campero va ridiculitzar a en Leszek Dziekański amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rafa Benítez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Tirititrantrantran ho intentava per la dreta per mitjà de Marc Fidel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 290 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Javier Roca va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Tirititrantrantran va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Marc Fidel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Rafa Benítez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Vega Collantes de Tirititrantrantran la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Ramos García de Tirititrantrantran es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pixa VI

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Pixa agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Olavi Mägi amb mestria.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Juho Nironen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pixa. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Jèp Paré xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.