Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643105

Copa 730643105 Información oficial sobre el partido 730643105 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido 3 - 5 nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido 4 - 3 nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,7 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olla for one

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 del partit, el jugador Menke van Kempen de Olla va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jaume de Temple de Olla aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nicolás Marín Adán arribés a peus de Joaquín Bausa Lopez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Olla el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Olla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Menke van Kempen en un 1 contra 1 amb el porter Josep Lluís Payarols, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el Olla va posar setge sobre la defensa central visitant però en Aridane Pérez de Leon no va estar gens encertat.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Aridane Pérez de Leon gairebé va marcar per a Olla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mariano Izarrain va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Olla ho intentava per la dreta per mitjà de Aridane Pérez de Leon, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 92 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olla a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mariano Izarrain va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

nou pla

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de nou Juan Guillén de Fitero va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En José Julián Villarruel va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Vinicio Ribadeneira.
  • 170 Minuto 96 (Gol de falta): Al minut 96 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En José Julián Villarruel va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 3 - 4.
  • 181 Minuto 101 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Guillén de Fitero de nou l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 101 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de David Soto van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Nicolás Marín Adán a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Yiannis Mpotinos quasi aconsegueix empatar per nou al minut 48, però Bernardo Carandil va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.