Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642967

Copa 730642967 Información oficial sobre el partido 730642967 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

A Cervecitas Alineación oficial del equipo 'A Cervecitas' en el partido 1 - 3 Misalata f.c Alineación oficial del equipo 'Misalata f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A Cervecitas Alineación oficial del equipo 'A Cervecitas' en el partido 0 - 4 Misalata f.c Alineación oficial del equipo 'Misalata f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Cervecitas

Goles Goles

  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Peter Nikolai Bilfinger va treure un córner llarg cap al segon pal que en Manolo Chicharro, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Maxence Muscat no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Olaf Erik Tünnef estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Misalata f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Taido Lani es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Misalata augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Valmaseda es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francés Mateu de Misalata l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Sorin Ploaie, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Misalata va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Taido Lani, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Francés Mateu de Misalata va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pedro Valmaseda va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 62. En Rafa Charrania va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Alan Alves Batista va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Taido Lani, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Pedro Valmaseda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maxence Muscat de Misalata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Norberto Pinto Lourenço.