Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642960

Copa 730642960 Información oficial sobre el partido 730642960 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido 3 - 6 CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido 0 - 5 CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txantrea United

Goles Goles

  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): En Boleszláv Venyige va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Roman Grochol va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Txantrea, al minut 36. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Roman Grochol va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Boleszláv Venyige va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boleszláv Venyige de Txantrea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CUIDADO

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de CUIDADO al minut 30. Othmar Berringer va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que José Tomás s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Daniel Gutiérrez, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 2.
  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): Othmar Berringer va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 48 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Othmar Berringer va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Floriano Cipollone va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 3 - 5 per a CUIDADO.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Isaundariaga va augmentar l'avantatge de CUIDADO a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Alejandro Rares va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Torres Ochoa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Daniel Gutiérrez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Daniel Gutiérrez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.