Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642895

Copa 730642895 Información oficial sobre el partido 730642895 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Vampiros club Alineación oficial del equipo 'Vampiros club' en el partido 1 - 3 Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vampiros club Alineación oficial del equipo 'Vampiros club' en el partido 3 - 3 Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vampiros club

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Aníbal Plain entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vampiros, un peu providencial d'en Plácido Marichalar va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joan Andreu Fortea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el Vampiros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Oskarbi Garikotxea no va estar gens encertat.

Jaungoikoak

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 17. L'anotador per Jaungoikoak va ser İlyas Feraset, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Atso Gummerus va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Jaungoikoak, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Erekle Boghishvili va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Erekle Boghishvili ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jaungoikoak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cristian Dodoc va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Martin Bakeš de Jaungoikoak va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Atso Gummerus, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Atso Gummerus va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hennes Miech va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.