Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642886

Copa 730642886 Información oficial sobre el partido 730642886 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

SD LOGROÑES GAUNAS Alineación oficial del equipo 'SD LOGROÑES GAUNAS' en el partido 4 - 3 Melopeas Alineación oficial del equipo 'Melopeas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SD LOGROÑES GAUNAS Alineación oficial del equipo 'SD LOGROÑES GAUNAS' en el partido 2 - 2 Melopeas Alineación oficial del equipo 'Melopeas' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD LOGROÑES GAUNAS

Goles Goles

  • 190 Minuto 23 (Gol de falta): En Artze Hondarra va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Raúl Estaún va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de LOGROÑES.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Raúl Gralla s'emportà una gran ovació del públic local al minut 86, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 120 Minuto 87 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 87, indicava inequívocament que en Pedro Liébana va saber trobar la xarxa rival. LOGROÑES desfeia l'equilibri: 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Guzmán Alfarache va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ian Sedgley va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Raúl Dago del LOGROÑES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): LOGROÑES va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Ian Sedgley va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): LOGROÑES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Liébana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Ciordia va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Józef Misiek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Raúl Dago de LOGROÑES va intentar batre la porteria rival al minut 85 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Melopeas

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 33 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Melopeas. Gaëtan Accola el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en Massimo Argiolas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 83 minuts quan Massimo Argiolas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Nándor Bohács, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Massimo Argiolas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gerardo Entrambasaguas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Gaëtan Accola de Melopeas no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Saviane de Melopeas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.