Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642806

Copa 730642806 Información oficial sobre el partido 730642806 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00

Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 1 - 0 Argos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 3 - 0 Argos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argos C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Remigio Iñigo-Ruiz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Satanases es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Goratz Sustaeta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Argos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pol Heyman va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jaume Detrell va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Argos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rangelo de Nooijer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pol Heyman va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ulf Rüdnitz de Argos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 63, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Argos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Leciñana va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Tonin Sila de Argos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Leciñana de Argos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.