Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642792

Copa 730642792 Información oficial sobre el partido 730642792 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 2 - 0 Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 1 - 1 Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 32, en Antonio Delov del Michigan va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Ocaña que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Michigan i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Silvério Cidrão el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrián Ruiz Peña de Michigan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Łukasz Balejko al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yulian Gudov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Catasol F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Habib Büyükünlü s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.