Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642784

Copa 730642784 Información oficial sobre el partido 730642784 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

CD Rivas Alineación oficial del equipo 'CD Rivas' en el partido 2 - 3 pipotitos Alineación oficial del equipo 'pipotitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Rivas Alineación oficial del equipo 'CD Rivas' en el partido 1 - 1 pipotitos Alineación oficial del equipo 'pipotitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,3 % 41,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Rivas

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Rivas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jörn Gabelmann, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Jörn Gabelmann no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Domonkos Zelman va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rivas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jörn Gabelmann de Rivas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Meazza de Rivas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pipotitos

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan 郭 (Guo) 子维 (Ziwei) va posar els visitants pipotitos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): pipotitos va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Adal Benjelloune, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en 郭 (Guo) 子维 (Ziwei) que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Maigí que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a pipotitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 郭 (Guo) 子维 (Ziwei) al minut 14, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Csaba Dobrovits va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Csaba Dobrovits va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hoffmann Koppelow.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zhecho Panchovski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.