Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642746

Copa 730642746 Información oficial sobre el partido 730642746 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 2 - 4 S.D. Narcea Alineación oficial del equipo 'S.D. Narcea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 2 - 0 S.D. Narcea Alineación oficial del equipo 'S.D. Narcea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 110 Minuto 110 (Gol de falta): Al minut 110, Badmotorfinger van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Manuel Jiménez va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Francisco Jiménez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Jagoba Berdei del Badmotorfinger ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Jiménez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Jiménez va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant José María Gordillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Jiménez va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Mazarías.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manuel Jiménez de Badmotorfinger va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Iván Navas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Badmotorfinger.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Badmotorfinger, Carlos Tejada, col·locà la pilota just a les mans d'en José María Gordillo. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Badmotorfinger Gabriel Busquets, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José María Gordillo. El marcador continuava 2 - 4.

S.D. Narcea

Goles Goles

  • 173 Minuto 108 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Aldana Amaya va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Narcea va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luigi Izzo va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Narcea van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Luigi Izzo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Narcea sortien al contraatac. La falta llançada per Eilo Urritza va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Narcea van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Floro Peralta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Floro Peralta de Narcea es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Taner Osman Faide de Narcea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 109 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Taner Osman Faide es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Narcea, Antonio Ungía, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Narcea José María Gordillo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Horaţiu Berdei es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Luigi Izzo de Narcea, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Horaţiu Berdei en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.