Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642713

Copa 730642713 Información oficial sobre el partido 730642713 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido 3 - 0 Sevitia Team SCP Alineación oficial del equipo 'Sevitia Team SCP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido 5 - 0 Sevitia Team SCP Alineación oficial del equipo 'Sevitia Team SCP' en el partido
Tiene mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PuXol Killers

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Alexander Schoenenberger va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PuXol.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Stanislav Shigorev va augmentar l'avantatge de PuXol a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Elísio Folgado va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Stanislav Shigorev, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Dölf Di Vito de PuXol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petri Koho de PuXol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lukas Iñurrategi per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tomé da Silva va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Enrique Portabales gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomé da Silva va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dölf Di Vito de PuXol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Alessandro Godano de PuXol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sevitia Team SCP

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sevitia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miroslav Petrů, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.