Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642631

Copa 730642631 Información oficial sobre el partido 730642631 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Llard FC Alineación oficial del equipo 'Llard FC' en el partido 1 - 7 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Llard FC Alineación oficial del equipo 'Llard FC' en el partido 0 - 9 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llard FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 del partit, el jugador Ettore Asta de Llard va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Ladislav Mrňa va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 48 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Francesco Naldi, el jugador de Llard va ser expulsat al minut 75.

Etiopía FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Etiopía Radu Rebegilă va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Etiopía agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Edi Strgačić amb mestria.
  • 180 Minuto 26 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Antonio Collado de Etiopía va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 26.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 51, en Gianfranco Camoni del Etiopía va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Radu Rebegilă que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 4.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Gianfranco Camoni de Etiopía va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Collado va ser l'anotador del 1 - 6.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Radu Rebegilă, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianfranco Camoni de Etiopía va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xuan Soto Aguilar.