Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642619

Copa 730642619 Información oficial sobre el partido 730642619 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 3 - 4 Terremotos de Jerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Terremotos de Jerez F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 1 - 1 Terremotos de Jerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Terremotos de Jerez F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors del PFRVCRML amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 26, deixant Hjalmar Magnusson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Albacar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PFRVCRML es posava per davant 2 a 1.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Ricardo Labraña Peña de PFRVCRML va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Angel Ocampo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sipko Wansink de PFRVCRML amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Terremotos de Jerez F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Antonio Chiessa va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 14. 0 - 1 per a Terremotos.
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gibbes Schortgen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio Chiessa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Terremotos.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Terremotos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Antonio Chiessa va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Antonio Chiessa de Terremotos va fallar un penal al minut 47, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julio César de la Mota. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Levi Schmitt, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a PFRVCRML, però Ken Cleyman no va poder encertar el xut.