Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642613

Copa 730642613 Información oficial sobre el partido 730642613 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido 1 - 6 XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido 0 - 6 XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abes FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Abes aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Goh Chuan Tong va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

XO_OISHI_II

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio Porcel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 24, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del XO_OISHI_II, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb 59 minuts jugats, Ramon Hubet de XO_OISHI_II va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Vidal Fentans va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Vlad Gavriliţă va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jon Andoni Aroka podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 4 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abel Iturbe va augmentar l'avantatge de XO_OISHI_II a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Porcel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Ramon Hubet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Ovidiu Camen va estar a punt de posar per davant a XO_OISHI_II amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kveldulv Grodås va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jon Andoni Aroka després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kveldulv Grodås va poder desviar-lo a córner.