Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642598

Copa 730642598 Información oficial sobre el partido 730642598 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 0 - 3 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 1 - 1 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,6 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pin i Pon

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cristiano Centeno va intentar anar-se'n per velocitat al minut 15 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 202 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan Benjamin Sunk des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Nils Mateman de Pin va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Pin va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Andrija Josifović va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romuald Bocheński de Pin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.C.D. Turbidimetria

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Stoffel Regout donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Turbi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Geron Vereenooghe, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Pé Heldring de Turbi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!