Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642588

Copa 730642588 Información oficial sobre el partido 730642588 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido 4 - 1 Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido 2 - 0 Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Pastores

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pastores va ser Pedro César Moreno Diez.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pastores pel centre va donar un gran resultat: el gol de César Faria va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pastores va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Federico Ruiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pastores a 4 - 0. Federico Ruiz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En César Faria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En César Faria, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): César Faria va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Kentzi Lizargarategoiena, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Sven Bach, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Pichichi CF

Goles Goles

  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Pichi volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 89 van aconseguir marcar quan en José Vicente Olivares va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en Jaume Sandalinas va anar a parar als peus del Josep Ripoll que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Arradoi Errebelutegi de Pichi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noelio Menéndez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.