Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642571

Copa 730642571 Información oficial sobre el partido 730642571 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Firuláis F.C. Alineación oficial del equipo 'Firuláis F.C.' en el partido 0 - 5 Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Firuláis F.C. Alineación oficial del equipo 'Firuláis F.C.' en el partido 0 - 4 Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Firuláis F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Iker Fernández Pacheco va poder marcar per a Firuláis en un servei de cantonada picat per en Adrián Calleja quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Firuláis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iker Fernández Pacheco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Firuláis sortien al contraatac. La falta llançada per Adrián Calleja va sortir força alta sense massa perill.

Pal i Gol

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Pali es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sanjin 'Mestre' Šalina es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 48 (Gol de falta): Jaume Aixart va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Pali gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pali augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Manel Felip es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Pali va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pere Olmedo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Pali va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Jaume Aixart va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Sanjin 'Mestre' Šalina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Murillo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pere Olmedo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pere Olmedo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Pali quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Heinrich Maringer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Pali va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Olmedo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Anselmo Montalvo de Pali va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mihai Nica.