Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642569

Copa 730642569 Información oficial sobre el partido 730642569 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 1 - 3 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 1 - 1 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. ARAPILES B

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): ARAPILES prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Dávid Lőrincz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): ARAPILES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrzej Szczypek en un 1 contra 1 amb el porter Achacy Hertmanowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Héctor Caballero Galán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gerold Derveld estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Juanjo Polán va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Omar Lazarashvili de ARAPILES va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 58, però no va estar gaire encertat.

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Abramo Volpe que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El Mesquer era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vadim Novokreschenov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Vadim Novokreschenov va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Mesquer.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Vadim Novokreschenov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Marañón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Raúl Marañón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vadim Novokreschenov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.