Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642539

Copa 730642539 Información oficial sobre el partido 730642539 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 0 - 2 CD Dark Selhezad Alineación oficial del equipo 'CD Dark Selhezad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 1 - 1 CD Dark Selhezad Alineación oficial del equipo 'CD Dark Selhezad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deskiziadores

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hilmar Strooband va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ibon Arribalo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Arout Sarafyan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Mark Cox va estar a punt d'empatar per a Dskiziados quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Massimiliano Colucci va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dskiziados, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Evrim Umdu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Dskiziados va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan James Hénon va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Marcus Malisse de Dskiziados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CD Dark Selhezad

Goles Goles

  • 187 Minuto 10 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Selhezad va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Franciszek Matracki en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Després de 60 minuts el Selhezad, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Jani Airola sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Selhezad va deixar en bona posició a en Jani Airola per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elemér Varga de Selhezad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franciszek Matracki.