Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642503

Copa 730642503 Información oficial sobre el partido 730642503 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido 2 - 1 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido 2 - 1 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AbreuTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Audrys Milčerauskas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, AbreuTeam es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): AbreuTeam prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Pier Luigi Rizzoni va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): AbreuTeam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrea Morgante va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Noël Isanga.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Morgante va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Pier Luigi Rizzoni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AbreuTeam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yaroslav Bobul de AbreuTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per F.C.Merda va ser Hernán Bermúdez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Abba Kamel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrián Magariños Blanco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Hernán Bermúdez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): F.C.Merda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrián Magariños Blanco va desviar el xut final de Hernán Bermúdez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Adrián Magariños Blanco, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però John Mwakyusa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sergio Torrebadella va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 51, i va passar la pilota a Hernán Bermúdez, però aquest no va encertar a marcar.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Udyan Patel va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.