Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642462

Copa 730642462 Información oficial sobre el partido 730642462 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Leibas FC Alineación oficial del equipo 'Leibas FC' en el partido 1 - 4 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Leibas FC Alineación oficial del equipo 'Leibas FC' en el partido 5 - 0 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Es un cenizo 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leibas FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Bryan Wildt de Leibas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Bordari Bizkargi va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ignacio Sánchez Angulo quedar desmarcat i marcar per a Cheira al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Vasil Savov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 8, i va fer pujar el 0 - 2 per a Cheira.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 una excel·lent centrada de Carlos San Pelayo va arribar a Godofredo Mota, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Cheira va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Carlos San Pelayo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Cheira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Ignacio Sánchez Angulo va quedar-se sol davant el porter 智之 (Tomoyuki) 後藤 (Goto), però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ignacio Sánchez Angulo al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Godofredo Mota.