Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642457

Copa 730642457 Información oficial sobre el partido 730642457 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Maskeperros F.C. Alineación oficial del equipo 'Maskeperros F.C.' en el partido 0 - 4 Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maskeperros F.C. Alineación oficial del equipo 'Maskeperros F.C.' en el partido 1 - 2 Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,4 % 74,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maskeperros F.C.

Gober Girer

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alberto Bulgariu de Gober va fer un bon esprint per escapar-se de Johann Ogris i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Gober, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Víctor Villapecellín va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Víctor Villapecellín de Gober va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 68.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Víctor Villapecellín va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Paco Vivero després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abderrafi Chemlawi va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Josep Xavier Cantalosella, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gober va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Xavier Cantalosella de Gober va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.