Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642438

Copa 730642438 Información oficial sobre el partido 730642438 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 2 - 3 F.C.Nogues Alineación oficial del equipo 'F.C.Nogues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 2 - 1 F.C.Nogues Alineación oficial del equipo 'F.C.Nogues' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalea FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Fernando Cenamor va donar a Kalea un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Amancio Lacalle Barahon va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Kalea empatava el partit, 2 a 2, al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Francisco Ferrari quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Francisco Ferrari hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el Kalea va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrián Espino no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Fernando Cenamor del Kalea ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edi Mihovilović de Kalea amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C.Nogues

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 30 minuts António Nuno Gaivota va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): En Joaquín Rivero Camacho va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): En Przemysław Rożnowicz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.Nogues que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en António Nuno Gaivota, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.