Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642429

Copa 730642429 Información oficial sobre el partido 730642429 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

F.C. Sergius Alineación oficial del equipo 'F.C. Sergius' en el partido 0 - 3 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Sergius Alineación oficial del equipo 'F.C. Sergius' en el partido 1 - 0 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sergius

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Aurélien Gay de Sergius no va ser gol per ben poc.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de OrUjO eren letals, i Odoacre Gandola va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de OrUjO eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Horacio Aldo Amalfitani va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rəhim Tağızadə, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El OrUjO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Mauro Verdicchio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de OrUjO, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Rəhim Tağızadə va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.