Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642428

Copa 730642428 Información oficial sobre el partido 730642428 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 8 - 0 Tabaiba F.C. Alineación oficial del equipo 'Tabaiba F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 4 - 0 Tabaiba F.C. Alineación oficial del equipo 'Tabaiba F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Desperta, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Diagur Gurrutxaga per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alfredo Marchante va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Desperta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ariel Zwiernik progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Damian Cowie, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Desperta.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Diagur Gurrutxaga va augmentar l'avantatge de Desperta a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Desperta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel Munarriz va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Reinhard Keplinger-Mitterlehn entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Desperta, un peu providencial d'en Jakub Blaťák va situar el 7-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kevin Turpín es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Damian Cowie es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jakub Blaťák. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Reinhard Keplinger-Mitterlehn de Desperta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diagur Gurrutxaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tabaiba F.C.