Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642414

Copa 730642414 Información oficial sobre el partido 730642414 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 1 - 2 C.F. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'C.F. Rayo Vallekano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 1 - 2 C.F. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'C.F. Rayo Vallekano' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Castellote va ser Yasruddin Moon.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Castellote va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yasruddin Moon va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valentín Arándano.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Filip Poch va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Daniel Mora Martín de Castellote va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.

C.F. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 57 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tomàs Corretger marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Vallekano agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Michael Bosworth amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Michael Bosworth va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Tomàs Corretger al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mike Bieber va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Cay Schiefberg, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ib Frandsen sol davant la porteria al minut 41, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Michael Bosworth va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cay Schiefberg de Vallekano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.