Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642397

Copa 730642397 Información oficial sobre el partido 730642397 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido 2 - 0 Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido 1 - 2 Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bambatta Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Pablo Odria, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bambatta es posava per davant!
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El Bambatta era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pablo Odria va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Marcos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Bambatta va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ramon Maria Fornaguera va anar a parar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Poorachai Chartthai va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Petri Kallio de Bambatta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fapricio's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 24 la va desaprofitar Yasser Khairat de Fapricios, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 206 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts de joc, Julen Arteagaetxebarri semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Fapricios van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Yasser Khairat no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Yannic Freyburg sol davant la porteria al minut 51, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Yasser Khairat va encarar al porter al 53, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Fapricios creava perill des de la dreta al minut 61, però en Vladimír Burian, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Behja Gharib desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Fapricios va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Julen Arteagaetxebarri que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.