Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642368

Copa 730642368 Información oficial sobre el partido 730642368 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

CE CS Alineación oficial del equipo 'CE CS' en el partido 5 - 1 OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE CS Alineación oficial del equipo 'CE CS' en el partido 3 - 0 OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido
Tiene suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE CS

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Gabriele Tellier, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Uroš Filipović de CE va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): CE va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Gualtiero Camisassa. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, CE va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Finn Bobrucki, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OscureR Ev. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bogdan-Lucian Selin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wiktor Duszyński va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

OscureR Evolution

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Eugui va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): OscureR Ev van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Kendrick Sonnenberg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.