Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642339

Copa 730642339 Información oficial sobre el partido 730642339 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 5 - 3 Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 6 - 1 Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Treixadura

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alvaro Peyrat de Treixadura aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Alvaro Peyrat s'emportà una gran ovació del públic local al minut 47, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Treixadura aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Fryderyk Krzesiek va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Treixadura, atacant per l'esquerra al minut 79, va aprofitar el magnífic llançament de Birger Hope per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Treixadura va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alvaro Peyrat progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yiannis Maladenis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alvaro Peyrat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Christian Ludwig Steinbeck de Treixadura va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.

Badía Fútbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Rieks Brackx, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Bogdan Stančić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Fútbol.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Fútbol prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Bogdan Stančić.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gian Domenico Izzinosa va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 27, i va passar la pilota a Raúl Espinoza, però aquest no va encertar a marcar.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gian Domenico Izzinosa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Petteri Lackman rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zaw Zaw ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.