Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642332

Copa 730642332 Información oficial sobre el partido 730642332 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 0 - 1 petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 2 - 1 petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mut!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Troy Rösele del mut! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): mut! va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Otto Kornobis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josele Díez de Medina.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mihai Măchiţă, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Július Gazík va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Josele Díez de Medina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Otto Kornobis va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Chicão Braga Neto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mut! se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de mut! Otto Kornobis quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

petators team

Goles Goles

  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, petators es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 辰哉 (Tatsuya) 河野 (Kono) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En 辰哉 (Tatsuya) 河野 (Kono) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Horymír Rusek va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Horymír Rusek va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pablo Pidal, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Pidal de petators va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.