Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642318

Copa 730642318 Información oficial sobre el partido 730642318 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido 1 - 2 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido 2 - 1 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corocotta

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Corocotta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Bogdan Lakić va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corocotta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Echarri ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Albrecht Hinderdael gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Dazne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, N'Guessan Gnanou quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Jhonnix Forlán va estar a punt de marcar al minut 90 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ionuţ Gogean hauria d'haver estat gol al minut 90 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Banchi de Corocotta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Flipat team

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Andreas Andreassen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Claudio Parra va marcar al minut 54 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Claudio Parra va marxar per velocitat al minut 34 i va fer una passada de la mort a Ola Hagellind, però aquest va fallar.