Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642317

Copa 730642317 Información oficial sobre el partido 730642317 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Xuxo de Pus Alineación oficial del equipo 'Xuxo de Pus' en el partido 2 - 4 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Xuxo de Pus Alineación oficial del equipo 'Xuxo de Pus' en el partido 4 - 1 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xuxo de Pus

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Xuxo va ser Martin Windisch.
  • 113 Minuto 98 (Gol por la derecha): Al minut 98, Xuxo aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Martin Windisch va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gérard Buts va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Xuxo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Curt Kittenberger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Gérard Buts de Xuxo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gérard Buts de Xuxo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan Mario Navas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Waldemar Grygorowicz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Xuxo i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Remi Lobo Campos de Xuxo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Xuxo, Abel Fuentearmejil, col·locà la pilota just a les mans d'en Waldemar Grygorowicz. El marcador: 2 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Martin Windisch de Xuxo anava molt fort i col·locat però Waldemar Grygorowicz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 4.

La Plaza c

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Román Español va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 92 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Plaza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Ricart va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Zəfər Mahmudov va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ehsan Bakhtar, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Matouš Daněk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Plaza.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Plaza, Waldemar Grygorowicz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Plaza Antonio Ricart va intentar enganyar Jim Tegborn amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.