Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642315

Copa 730642315 Información oficial sobre el partido 730642315 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 2 - 0 UE Carmanyoles Alineación oficial del equipo 'UE Carmanyoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 2 - 0 UE Carmanyoles Alineación oficial del equipo 'UE Carmanyoles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RE.SA.CA.

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del RE.SA.CA. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dimitar Istatkov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 49 (Gol tiro lejano): Era obvi que el RE.SA.CA. volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 49 van aconseguir marcar quan en Edgar Mazo Calvo va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitar Istatkov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 张 (Zhang) 中渊 (Zhongyuan) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RE.SA.CA. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Boldizsár Nagy, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Francesc Curbet ja els havia advertit que el porter contrari, en Jesús Lara, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RE.SA.CA. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

UE Carmanyoles

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Esteban Cornejo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Carmanyoles va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alfredo Bañó, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Bañó de Carmanyoles es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.