Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642296

Copa 730642296 Información oficial sobre el partido 730642296 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Empanadillas FC Alineación oficial del equipo 'Empanadillas FC' en el partido 5 - 1 POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Empanadillas FC Alineación oficial del equipo 'Empanadillas FC' en el partido 4 - 1 POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empanadillas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Empanadillas contenien la respiració mentre en Roberto Baggio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gheorghe Hagi es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Empanadillas a 3 - 0. Macho Popo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Macho Popo conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-1
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Roberto Baggio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Largoet va intentar anar-se'n per velocitat al minut 16 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Macho Popo va rematar alt.

POZUELO

Goles Goles

  • 150 Minuto 47 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 47 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Jaume Mezquida, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Chema Yañez Mariño va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Chema Yañez Mariño ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): POZUELO van seguir progressant per la banda dreta. Pavel Tomi va tenir la seva oportunitat al minut 60, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Pablo Andrés Peñaherrera de POZUELO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.