Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642289

Copa 730642289 Información oficial sobre el partido 730642289 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Xuquianos Alineación oficial del equipo 'Xuquianos' en el partido 2 - 1 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
1 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
57 % Posesión 45' 43 %
58 % Posesión 90' 42 %
Normal Táctica Normal
Xuquianos Alineación oficial del equipo 'Xuquianos' en el partido 2 - 1 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xuquianos Alineación oficial del equipo 'Xuquianos' en el partido 2 - 0 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xuquianos

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Joan Vallcorba va donar a Xuquianos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Diego Delgado va rematar alt.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adolfo Peñalver al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Toni Sevilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 61 en Pelayo Alemán ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en José Vicente Conrado el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Al minut 96 es va veure una gran oportunitat per a Xuquianos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pelayo Alemán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): En Pelayo Alemán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pelayo Alemán, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Adolfo Peñalver va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Xuquianos i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Toni Sevilla de Xuquianos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Xuquianos Fernando Pardo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Xuquianos, Joan Vallcorba, col·locà la pilota just a les mans d'en Adolfo Peñalver. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jesús Moro de Xuquianos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.

bayern de la venta

Goles Goles

  • 160 Minuto 63 (Gol de falta): Stefan Ranström va empatar per a bayern, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de bayern Adolfo Peñalver va intentar enganyar Josep Fontestad amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bystrík Mrúz de bayern anava molt fort i col·locat però Josep Fontestad no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Przemysław Rzopecki xutant per a bayern va fer anar la pilota just on la volia, però Josep Fontestad, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de bayern Plutarco Vallejo va intentar enganyar Josep Fontestad amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de bayern Andy Levy va intentar enganyar Josep Fontestad amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.