Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642259

Copa 730642259 Información oficial sobre el partido 730642259 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 8 - 6 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 2 - 3 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,4 % 42,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GahanC.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Toader Arseni encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Simon Purgstaller només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Simon Purgstaller trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del GahanC.F. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Rubén Mercado en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 112 Minuto 115 (Gol por la izquierda): GahanC.F. equilibrava la balança al minut 115. En Rubén Mercado, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toader Arseni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Toader Arseni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Gabrijel Medić va estar a punt d'empatar per a GahanC.F. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Florian Widhölzl va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 204 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Kyle Crone es va posar les mans a la cara després que al minut 62 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GahanC.F. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Georgi Trifonov de GahanC.F. va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pepe Malgrat de GahanC.F. va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de GahanC.F., Ştefan Hinteoar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Māris Liniņš de GahanC.F., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Florian Widhölzl en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Rubén Mercado anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 6 per a GahanC.F..

Gavarresa FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Henry Zaiser que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gavarresa.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Julio Mínguez de Gavarresa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Julio Mínguez, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): En Joonas Haapsaari donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 109 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Francisco Vandelvira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Julio Mínguez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Julio Mínguez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gavarresa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Chulián Elduayen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Eduard Zenčák de Gavarresa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Eleodoro Biéitez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gavarresa Joseba Aranbarrena, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ştefan Hinteoar. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Gavarresa Florian Widhölzl no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ştefan Hinteoar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Joonas Haapsaari, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ştefan Hinteoar va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Gavarresa i 7 - 6 al marcador.