Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642252

Copa 730642252 Información oficial sobre el partido 730642252 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

1 Octubre Alineación oficial del equipo '1 Octubre' en el partido 0 - 3 Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1 Octubre Alineación oficial del equipo '1 Octubre' en el partido 1 - 0 Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1 Octubre

Usa la escobilla

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Escobilla es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Carl Grønbech es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Escobilla el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Sáenz López va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Mateu Genovès de Escobilla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Escobilla quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jonas Rottermund va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Escobilla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carl Grønbech, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anders Barstad de Escobilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jonas Rottermund de Escobilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63 del partit, Jonas Rottermund de l'equip Escobilla, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Anders Barstad de Escobilla es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.