Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642206

Copa 730642206 Información oficial sobre el partido 730642206 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 3 - 1 jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 0 jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sudi Mwalimo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Telesaco prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Eduardo Barreto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Telesaco va aconseguir el 3 - 1 quan Lipa Alfi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Lipa Alfi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fernando Morlanes va rematar alt.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristian Fortea al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sudi Mwalimo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Sudi Mwalimo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Claudio Daniel Nafarroa Lopez de Telesaco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Herrera de Telesaco es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

jso instalaciones

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Romeo Valenza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a instalaciones.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wahbi Ben M’barek de instalaciones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.