Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642190

Copa 730642190 Información oficial sobre el partido 730642190 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

REAL JASA Alineación oficial del equipo 'REAL JASA' en el partido 4 - 3 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
REAL JASA Alineación oficial del equipo 'REAL JASA' en el partido 3 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL JASA

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): REAL s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Emilio Verschelden per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramón Olmos Blanco de REAL aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Emilio Verschelden ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, REAL es posava per davant 3 a 2.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Mees Geiregat de REAL va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): REAL va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però José Arostegui va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martin Reisinger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Perico Herrera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Hernán Arizmendi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 28. L'anotador per Aldeamayor va ser Marius Bunduc, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats de Aldeamayor van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Abdulbary Samer Al-Sultan va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Liviu Ghinăraru estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdulbary Samer Al-Sultan, als 30 minuts, va fallar per ben poc.