Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642153

Copa 730642153 Información oficial sobre el partido 730642153 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

The Leftovers Alineación oficial del equipo 'The Leftovers' en el partido 1 - 3 Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Leftovers Alineación oficial del equipo 'The Leftovers' en el partido 0 - 2 Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Leftovers

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Herluf Jákupson va marcar al minut 75 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Leftovers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Igantzi Ankotxea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gergő Kis va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Ramón Señora de Leftovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gestión FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Gestión prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Camilo Conti.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Cristian Lupoae va augmentar l'avantatge de Gestión a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gestión augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cristian Lupoae es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el Gestión va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Corneliu Mănică s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Radu Palade quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Filomeno Capiáin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Radu Palade al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Marc-Oliver Kaltenhöfer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gestión va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Filomeno Capiáin va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Anton-Michael Kostal que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.