Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642101

Copa 730642101 Información oficial sobre el partido 730642101 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 2 - 3 Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 0 - 1 Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Mataos

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Xusto Vilarxuvín va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Los_Mataos.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Los_Mataos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, Flor Gonzalez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francesco Scagliarini per poc que no incrementa el marcador al minut 5. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marco Triglia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Los_Mataos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de René Frankenbach, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Los_Mataos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francesco Scagliarini va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Moholt Alle FK

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Thorben Etterer, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 25.
  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Moholt va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Tauro Matute Robres.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Eusebio Otero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 1 - 3 per a Moholt.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Giorgio Nickles va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eusebio Otero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.