Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642099

Copa 730642099 Información oficial sobre el partido 730642099 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 2 - 0 Northtown FC Alineación oficial del equipo 'Northtown FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 2 - 0 Northtown FC Alineación oficial del equipo 'Northtown FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka-IV

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Beneharo Sancho va donar a Malaka-IV un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Ramón Coccolo va incrementar l'avantatge de Malaka-IV amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Beneharo Sancho estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Julián Oliveros, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emilio Vallecillo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Nicolae Dumitrescu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Malaka-IV a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Danny Gordijn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oliver Cobbaert per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Loris Altermatt va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oliver Cobbaert de Malaka-IV va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Francisco Javier Santizo gairebé va marcar per a Malaka-IV des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Northtown FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Northtown va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Trygve Fjeldheim va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Northtown va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Oliver Fürmetz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Northtown, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Reza Ardalan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Jefferson Giordano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.