Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642094

Copa 730642094 Información oficial sobre el partido 730642094 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido 3 - 2 quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido 4 - 1 quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rangers CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gracián Ferrer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rangers es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Chulián 'Káiser' Lavín de Rangers aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Rangers s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Derrick Richardson per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antoni 'Dante' Revert va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Iván Rabaldiz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Salaheddine Taleb una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Ben Dunseth va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Seran Ferra de la Mola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

quatre moixos futbol club

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jesús Enrique Plana que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): El contraatac de moixos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Damian 'Pirata' Simon va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernir Helgason va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jasmin Majhen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.