Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642092

Copa 730642092 Información oficial sobre el partido 730642092 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 5 - 6 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 0 - 2 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The laggers

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 del partit, el jugador Cornelis Kortesa de laggers va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Ali Umartu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de laggers i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nazario Torroja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ali Umartu va estar a punt d'acabar en gol al minut 100, però el porter visitant Mubarak Al-Habtoor va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cornelis Kortesa de laggers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Kultimo Saxell de laggers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mubarak Al-Habtoor en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de laggers, Antonio Cocat, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de laggers Brandon Van de Voorde va intentar enganyar Mubarak Al-Habtoor amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jarosław Butowski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de laggers Jaime Molins Segovia, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mubarak Al-Habtoor. El marcador continuava 5 - 6.

Fewis C. F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Balderich Stauber es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 160 Minuto 53 (Gol de falta): José María Vázquez va empatar per a Fewis, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Duncan Richardson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jouni Mönkäre va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Luis Tejada Muro va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de José María Ventimilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Duncan Richardson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fewis va ser a punt de marcar al minut 68, quan el seu jugador Duncan Richardson va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Duncan Richardson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Pau Redomero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 95 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 105 (Ocasión de falta): José María Vázquez va xutar magistralment una falta al minut 105 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Lizer Varano de Fewis és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En José María Vázquez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Fewis.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Fewis Balderich Stauber no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José María Ventimilla es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jörg Hinzmann de Fewis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José María Ventimilla en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.