Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642079

Copa 730642079 Información oficial sobre el partido 730642079 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 1 - 8 Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 0 - 7 Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, Mica Gomes va pentinar un córner cap al segon pal que Joe Emerson Almeja va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Teiponcitos United

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Als 14 minuts de partit, Yousef Mamdouh Al-Dhamry de Teiponcitos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Teiponcitos va ser finalitzada des de l'esquerra per Dan Păuna al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Dan Păuna va augmentar l'avantatge de Teiponcitos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Costin Steriu va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Teiponcitos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Yousef Mamdouh Al-Dhamry va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paco Pepe Valdespino va ser l'anotador del 1 - 6.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Teiponcitos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Costin Steriu va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 7.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Corneliu Chilinţan de Teiponcitos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 8 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Riku Koljander va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Somprasong Punthai va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ted Dürrenberger de Teiponcitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.