Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642014

Copa 730642014 Información oficial sobre el partido 730642014 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Estrella Roja Ràcing Vall del Ges Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ràcing Vall del Ges' en el partido 0 - 3 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella Roja Ràcing Vall del Ges Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ràcing Vall del Ges' en el partido 1 - 3 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja Ràcing Vall del Ges

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Nenad Kurida del ERRVdG ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Martín de la Riva es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Konstantine Siradze hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Azibar Pagonabarraga de ERRVdG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

unksenseiteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 23, quan Pio Covaia va posar els visitants unksenseiteam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Knudt Steer va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jorge Eyundiano, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Salvador Galán va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Laurgain Larrien va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Knudt Steer de unksenseiteam no va ser gol per ben poc.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Pio Covaia de unksenseiteam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): En Lạc Mạnh Ðình, al minut 84 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però José Eduardo Eres el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Salvador Galán es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lạc Mạnh Ðình.