Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641962

Copa 730641962 Información oficial sobre el partido 730641962 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

gamonaleros c.f Alineación oficial del equipo 'gamonaleros c.f' en el partido 7 - 0 Truskitoss Alineación oficial del equipo 'Truskitoss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
gamonaleros c.f Alineación oficial del equipo 'gamonaleros c.f' en el partido 9 - 0 Truskitoss Alineación oficial del equipo 'Truskitoss' en el partido
Tiene mala suerte 9.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gamonaleros c.f

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): gamonaleros s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Ervinas Stungys per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Ervinas Stungys va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En César Ourique de gamonaleros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 56, Hanno Schneidmühle va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Deklan Annels que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Mainor Durán va incrementar l'avantatge de gamonaleros amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Als 59 minuts, José Fritzler va ampliar l'avantatge de gamonaleros amb un 6 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marc Grossegger va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Penko Andonov per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Miró Benítez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En José Fritzler es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Marc Grossegger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Truskitoss