Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641925

Copa 730641925 Información oficial sobre el partido 730641925 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Ithara CF Alineación oficial del equipo 'Ithara CF' en el partido 0 - 6 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ithara CF Alineación oficial del equipo 'Ithara CF' en el partido 1 - 6 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ithara CF

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Māris Ārgalis va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Mickey Wesley de Ithara es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al 67, Rami Oshri hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Esteban Rotger. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Vendaval F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Wilfred Bergen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Raemon Denneboom va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 24.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Vendaval va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mai Stropnik.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Vendaval va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Franz Szöky, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vendaval augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Raemon Denneboom es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Raemon Denneboom va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 5 per a Vendaval.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paweł Bembenek de Vendaval l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Knut Thorsen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mai Stropnik, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Valer Nimară quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Knut Thorsen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Raemon Denneboom es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 284 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Vendaval, Wilfred Bergen va fallar un penal al minut 72, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raemon Denneboom de Vendaval va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.