Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641917

Copa 730641917 Información oficial sobre el partido 730641917 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Rápido de Ferreira Alineación oficial del equipo 'Rápido de Ferreira' en el partido 1 - 4 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rápido de Ferreira Alineación oficial del equipo 'Rápido de Ferreira' en el partido 0 - 3 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido de Ferreira

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Ferreira va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Silvério Marchand aconseguint el 1 - 4.

Jrg Star

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kemen Satrustegi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Philipp Koller la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Star per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 27. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Kemen Satrustegi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Star va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Richard Short, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, una falta xutada per Kemen Satrustegi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Star. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Régis Léonard va ser clau en la jugada d'atac de Star al minut 32, quan ell mateix va fer una passada brutal a Georg Krankl, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Régis Léonard quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Santos Netto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Richard Short va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Richard Short va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pavel Lyulyushin de Star la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.